12/22/2009

Jee!

Aamupaino tänään 53.2, JEE! Huomenna se on jo tuossa ihanassa tavoitepainossani ja sitten annan itselleni luvan syödä jouluherkkuja. Kuinka ihanaa.
Joulun jälkeen paino on noussut varmasti todella paljon ja tarkoitan sitä myös, eli en välttämättä voi tulla hirveältä ololtani kirjoittamaan tänne ennen kuin se on jossain siedettävissä lukemissa.
Ööö... Sen jälkeen uusi taivoite on siis 50 kiloa maaliskuuhun mennessä. Tajusin juuri että enhän minä edes petä itseäni kun laitoin itselleni uuden tavoitepainon, yksi 'sopimukseni' ehdoistahan oli: -Jos 53 kilon jälkeen reidet osuvat kävellessä yhteen, paino putoaa lisää. Ja nehän koskevat.
Muistin myös että olin hankkinut ne shortisit joiden nappi eikä vetoketju menneet edes kokonaan kiinni, ovat nyt juuri sopivat! :) Mukavaa huomata kuinka sitä edestyy vaikka nopeasti ajateltuna ei tunnu yhtää siltä.
Odotan vain hirveästi joulua! Lomakin alkoi tänään ja saatiin todistukset. Ylitin itseni ja uusi keksiarvo oli 9.5 ja tuonkin lomassa voin luvata itselleni herkkuja. Myöhemmin tulee hirveä morkkis mutta kyllä se siitä sitten taas.
Hyvää joulua kaikille, en tiedä milloin pääsen next time kirjoittamaan, sillä sisko tulee kylään ja kyttää aika tiiviisti vieressä koko ajan. ;)

1 kommentti:

Äs kirjoitti...

Oi ihanaa onnee painosta. ;> Ja hyvää Joulua!! <3