12/15/2009

Shittiä.


Väsyttävää ja ärsyttävää. Kokeita jäljellä 1, innostusaste 0, jaksamisaste 0. Tuossa tämän hetken fiilikset, pitäisi nytkin olla lukemassa noihin kokeisiin mutta en vaan jaksa. Kaiken lisäksi aamupaino oli 54.2 eli olen jäljessä aikataulusta ja pahasti. Noh, ei se vieläkään mahdotonta ole. Jos oikein laskin niin 9 päivää aikaa joka riittää kyllä. Sitten syön 2-3 päivää jouluherkkuja mielinmäärin ja lopetan sen siihen. Luin nimittäin lehdestä että kannattaa rajoittaa joulu herkuttelu muutamaan päivään ettei liho pitki joulu ja tammikuuta eli siis kun olen tuon ajan nauttinut joulusta aloitan taas viettämään tavallista elämää, niin tavallista kuin vain pystyn.
Apua, vaikka olen hirveästi valmistautunut, niin joulu tulee joka vuosi niin puun takaa. Tällä kertaa lahjat on onneksi hankittu ajoissa, mutta kortit on lähettämättä ja piparkakkutalon kokoan ehkä sunnuntaina.
Tämän päivän syömiset pyörivät siinä 450 kalorin paikkeilla, vettä olen juonut 2 litraa ja teetä en yhtään, sillä se on taas loppuuu... Pitäisi käydä ostamassa mutta ulkona on niiiiin kylmä, hrrr.
Nyt on pakko lähteä pinnistämään siihen viimeisiin kokeeseen, moikka!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

okei, kiitos. Sullekkin<3!